Hoe liedjes te gebruiken om Engels te leren

0

ESL-instructeurs kunnen deuntjes gebruiken om hun leerlingen Engels te leren met buitengewone prestaties. ESL-melodieën kunnen energie naar de studiezaal brengen, de zekerheid van studenten helpen en een echt noodzakelijke dynamische leerervaring geven aan jongere studenten die moeiteloos uitgeput of afgeleid blijken te zijn. Ze zijn ongelooflijk om inspiratie en enthousiasme toe te voegen aan het rooster van je studiezaal!

Coördinatie van taal door middel van liedjes

Jongeren horen hele zinnen als ze op deuntjes afstemmen; dit zorgt ervoor dat ze woorden en uitdrukkingen leren en herinneren terwijl ze subliminaal de taalstructuur en interpunctie leren kennen. Het drijft hen ertoe om normaal hun nieuwe jargon te gebruiken bij het plaatsen in plaats van losgekoppelde lettergrepen of woorden.

Redundantie door middel van liedjes

Deuntjes die ‘vastlopen’ in de hoofden van uw studenten, leiden tot een gestaag leerpatroon – hoe meer ze de melodie horen en overwegen, hoe eenvoudiger het voor hen zal zijn om alle woorden en hun implicaties te leren beheersen. Deuntjes zijn een buitengewone en stimulerende optie in tegenstelling tot de standaard begripsperceptie, omdat ze het kind in staat stellen effectief te worden opgenomen.

Beter klasbeheer met ESL-nummers

Engelse melodieën kunnen ook helpen om een ​​vluchtige of problematische les tot bedaren te brengen – zet gewoon de muziek op en je zult versteld staan ​​hoe onmiddellijk jongeren tot rust komen. Ze kunnen ook nieuwe vitaliteit en zekerheid brengen in een bijeenkomst van strijdende en overmeesterde studenten. Verklaar in feite een zangtijd, en zie studenten oplichten van intriges.

Tunes for English Teaching alle leerstijlen

Taal is een van de meest verbijsterende onderwerpen, en Engels is een van de meest verwarrende dialecten. Tunes helpen docenten bij het betrekken van een uitgebreider overzicht van leerstijlen:

Hoorbare leerlingen profiteren effectief van deuntjes – de stemming en het uiten geven het ideale voertuig om jargon en uitspraken te tonen, net zoals het overbrengen van de woorden in de setting.

Sensatie- en materiaalstudenten kunnen profiteren van activiteiten die aan de deuntjes worden toegevoegd; werk met het lied, de cadans en de verzen om activiteiten te geven die deze studenten in staat stellen informatie vast te houden die hen goed in de oren klinkt.

Visuele studenten kunnen worden ondersteund door verhaalfoto’s of spiekbriefjes voor jargon die zich identificeren met het deuntje, net als door verschillende studenten te bekijken en deel te nemen aan de activiteiten die de verschillende woorden coördineren.

Melodieën bouwen vertrouwen op en maken leren leuk

Met ESL-melodieën kunnen kinderen leren op hun eigen beweging in de bijeenkomst – in plaats van te worden uitgekozen, kunnen ze op hun eigen tempo afstemmen en interesse tonen, deelnemen aan wanneer ze kunnen en profiteren van de bijeenkomst om hen heen. Ze kunnen zich geweldig voelen omdat elke andere persoon zich extra op de oefening concentreert en geleidelijk de kracht zal ontwikkelen om nieuwe woorden aan hun jargon toe te voegen en normaal aan hun articulatie te werken.

Related Posts

Copyright 2020, All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.