Country Songs Thema’s: Patriottisme, Drinken, Country leven

0

Zoals we in de laatste artikelen hebben besproken, zijn er zes onderwerpen waarin het merendeel van de down home melodieën kan worden ondergebracht; genegenheid, scheiden, drinken, energie, godsdienst, en natie-leven. In dit artikel zal ik het hebben over de onderwerpen drinken, nationalisme, en natie leven.

Het volgende onderwerp van de blue grass tunes is drinken en feestvieren. Er zijn veel down home tunes over drinken en feestvieren. De meeste drinkmelodieën kunnen worden onderverdeeld in twee subthema’s: drinken om te vergeten en drinken om mooie herinneringen te maken. Ik heb drie voorbeelden ontdekt van melodieën over drinken om te vergeten, namelijk “Every one of My Friends Say” van Luke Bryan, “Billy’s Got His Beer Goggles On” van Neal McCoy, en “Bourbon Lullaby” van Brad Paisley. De hoofdmelodie, “Every one of My Friends Say” gaat over deze persoon die ‘s morgens wakker werd na het uitgaan van spullen in zijn huis die rondgeslingerd werden. Hij belde op dat moment zijn metgezellen om te ontdekken wat er was gebeurd en zijn metgezellen onthulden hem dat nadat zijn ex de bar was binnengewandeld, hij shots begon te maken om te vergeten dat ze er zelfs was. Uit de rest van het liedje maak ik op dat hij over het hoofd gezien heeft en zichzelf voor gek gezet heeft. De volgende melodie over drinken om over het hoofd te zien is “Billy’s Got His Beer Goggles On”. Deze melodie gaat over een persoon genaamd Billy in een bar, omdat zijn liefje hem verlaten heeft en hij het vreselijk vindt, dus drinkt hij om haar te negeren. Op dat moment gaat de melodie verder met het bespreken van alles wat er die nacht in de bar gebeurt met zijn bierbril op. Het laatste drinkgelag “Bourbon Lullaby” is enigszins miserabel met een meelijwekkende ontknoping. In dit deuntje ontlaadde een jongedame haar oprechte romantiek en begon de persoon bourbon te drinken om haar te negeren. Hij zou nooit genoeg drinken om haar te negeren en executeerde zichzelf door overmatig te drinken. Nadat ze hem hadden bedekt, begon de dame te drinken om haar schuld over wat er gebeurde te negeren. Zij kon haar schuld ook niet negeren en uiteindelijk dronk ze zich ook dood. Uiteindelijk kwamen ze samen in het hiernamaals.

Ik heb ook drie gevallen van drinken om mooie herinneringen te maken. Het zijn “Tequila Makes Her Clothes Fall Off” van Joe Nichols, “Brew Run” van Garth Brooks, en “Barrel in the Closet” van Kenny Chesney. “Tequila Makes Her Clothes Fall Off’ gaat over een dame die met haar vriendinnen margarita’s gaat drinken. Haar beau is bezorgd omdat hij haar al eerder tequila heeft zien drinken en beseft dat ze een kick krijgt van de kans om haar kleren uit te trekken als ze beschonken is. Gedurende het liedje blijft hij de menigte inlichten over hoe geweldig ze het heeft en hoe iedereen er morgen over zal praten. De volgende melodie is “Lager Run”, waarin het gaat over een groep mensen die in een droog gebied wonen en daarom aan het eind van de week een brouwsel gaan halen. Het gaat over hoe ze zich snel verplaatsen om de wijk te bereiken en hoe ze op de terugweg mooie herinneringen maken. Op dat punt praten ze over het maken van de run de volgende dag, omdat al hun brouwsel vanaf nu op is. De laatste tune over drinken om mooie herinneringen te maken is “Barrel in the Closet”.

Related Posts

Copyright 2020, All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.